Assalammualaikum!
Hello! Speaking here is -aLiN- a.k.a awesome alin..haha perasan -.- Saya seorang yg mempunyai banyak KEISTIMEWAAN juga KEKURANGAN seperti insan yang lain (amboi ayat -.-)Seorang peminat kumpulan SHIRO dan JDT...#LuaskanKuasamu!! Berasal dari sebuah negeri di Utara iaitu Kedah..Okay cut the crap!Come on visit my blog and know many story about me..!! Do Follow me!! Thanks..!


Blog History

Thanks Bear

Thanks to Atin Tory
Editor:aLiN
Help:
Haters pelawak!
Friday, 7 February 2014 | 02:05 | 0 comments

Well...Idea nak buat post  ni tercetus semasa Alin sedang menonton maharajalawak mega 2013...yela...alin tgk online dalam fb sbb ayah x nak ambik astro warna so tepaksa la tgk onlinekan...kadang2 tunggu sampai 2,3 pagi juga'la sbb nk tunggu website2 mencetak dan merompak..hehe..but... I found out..that ramai gila kot yang bash pelawak2 boleh dikatakan semua pelawakla yg nak dikecamnya..hai..!

Some example are...
 

baru2 ni Nabil dikecam sbb haters kata dia malukan Luna Maya but...sebenarnya Alin rasa haters yang melebih Luna xde pape pun..Anyway Ok kenapa perlu kita kata nabil buat lawak x jadi ataupun hambar dalam maharajalawak sdgkan dia boley buat yg terbaik masa raja lawak atau pun masa MLM yg lepas2..sdg kan kita yang suka bash dia...dan bila kita selalu bash dia dia akan rasa tertekanan kpd  dan bila tertekan dia akan fikir  byk benda dan sbb tula x kelako...Kesimpulannya kita yg jadi penyebab dia buat lawak x kelako...Lagipun dia solo kot..Kalau boleh buat lawak kira bagusla dari kita yg just reti jadi HATERS..

Kpd yg dikecam x kisahla sapa pun... 
"Dimana ada HATERS disitu ada ADMIRER"P/S : Kalau kita buka' aib manusia dekat dunia,akhirat nanti ALLAH akan buka' aib kita..


Older Post